Kontaktirajte nas
07 348 33 70

Strešna kritina MONTform

Proizvodja strešne kritine MONTform

Na naslovu Slovenska Vas 6E, Jesenice na Dolenjskej imamo proizvodnji obrat, kjer izdelujemo strešno kritino MONTform. Za izdelavo uporabljamo profilirno linijo za preoblikovanje pločevine, stiskalno peč za utrjevanje kamene volne in profilirno linijo za preoblikovanje aluminijaste folije. Prednost lastne proizvodnje je zaloga materiala in krajši dobavni roki. Uporabljamo kvalitetne materiale, za zagotavljanje končne kvalitete kritine.

Prodaja strešne kritine MONTform

MONTform je pločevinasta strešna kritina z izolacijo v obliki strešnika. Strešna kritina se s svojim inovativnim designom prilagaja vsakemu arhitektnemu slogu. Širok izbor dodatnih elementov omogoča funkcionalno in estetsko obdelavo vseh delov strehe.

Zelo je primerna za prekrivanje novih individualnih hiš, blokov, hotelov, zamenjavo starih, dotrajanih in salonitnih streh. Umirjeni, naravni barvni toni v stoodstotni mat izvedbi omogočajo, da se MONTform izvrstno vklopi tako v urbana mestna središča kot tudi na deželo. Izberete lahko rdečo, rjavo, zeleno ali sivo barvo kritine.

Lastnosti MONTform-a:
– inovativen design,
– tanek sloj izolacije iz mineralne volne na spodnji strani kritine
(preprečuje nabiranje kondenza in duši hrup ob toči in dežju),
– majhna teža,
– toplotna in zvočna izolacija,
– dolga življenjska doba,
– hitra in enostavna montaža,
– odpornost strehe na leteči ogenj (2000/553/EC),
– veliko število dodatnih elementov
– ob rednem servisiranju GARANCIJA 30 LET

TEHNIČNO NAVODILO strešne kritine MONTform

CENIK strešne kritine MONTform